Η Γαλλία επικράτησε της Γερμανίας, με 2-0, στον μικρό τελικό του Nations League που διεξήχθη στο γήπεδο της Στουτγάρδης.
Οι Γάλλοι κατέλαβαν την τρίτη θέση στη διοργάνωση έχοντας χάσει στον ημιτελικό από την Ισπανία, ενώ οι Γερμανοί είχαν ηττηθεί από την Πορτογαλία.
Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν νέα σχήματα ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ 2026. Η Γαλλία άνοιξε το σκορ με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 45' μετά από εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, σούταρε στην απέναντι γωνία, γράφοντας το 1-0. Το γκολ του Εμπαπέ ήταν το 50ο με την φανέλα της εθνικής Γαλλίας σε 90 εμφανίσεις. Πρώτος σκόρερ είναι ο Ζιρού με 57 και ακολουθεί ο Ανρί με 51.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μάικλ Ολίσε στο 84', καθαρίζοντας την 3η θέση για τους «τρικολόρ».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.