Ξανά με ΜακΚίσικ αντί Βιλντόσα στη δωδεκάδα ο Ολυμπιακός και στο ΟΑΚΑ
O Ολυμπιακός θα παραταχθεί με την ίδια δωδεκάδα που είχε και στον 2ο τελικό
Με τον Σακίλ ΜακΚίσικ στη δωδεκάδα θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό απόψε (6/6, 21:00) ο Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του 3ου τελικού των πλέι οφ της Greek Basketball League. O Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε, όπως και στο Game 2 του ΣΕΦ, τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, αντί του Λούκα Βιλντόσα. Ο Αργεντινός ήταν στη δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων» στον 1ο τελικό στο ΟΑΚΑ.
Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με την ίδια δωδεκάδα που είχε και στον 2ο τελικό, την περασμένη Κυριακή (1/6) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όταν ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1, επικρατώντας με άνεση, 91-83, της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.
Στον πρώτο τελικό, ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το 1-0 επικρατώντας με 80-68.
Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει του 3ου τελικού έχει ως εξής: Ουόκαπ, Μήτρου-Λονγκ, Λι, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Φουρνιέ, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ, Πίτερς, Φαλ, Μιλουτίνοφ.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.