Δύο ώρες πριν το τζάμπολ του 1ου τελικού της Stoiximan Basket League στο ΟΑΚΑ η ΚΕΔ της ΕΟΚ έκανε γνωστή την τριάδα των διαιτητών που θα σφυρίξουν το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, τον πρώτο τελικό ορίστηκαν να διευθύνουν οι Τσαρούχα-Τηγάνης-Κατραχούρας, με κομισάριους τους Παυλόπουλο και Ντίνο.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.