Άμπου Ντάμπι 2025: Έτοιμος ο μικρός Λεσόρ για τον ημιτελικό με τη Φενέρ
Ο γιος του Ματίας Λεσόρ, Μάτσον, δεν λείπει ποτέ από τους αγώνες του Παναθηναϊκού AKTOR και κατά την αποχώρηση από το ξενοδοχείο για το γήπεδο, έγινε το επίκεντρο της προσοχής
Ο Παναθηναϊκός στρέφεται στον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε (23/5, 18:00), διεκδικώντας την πρόκριση στον κυριακάτικο τελικό ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στο Βερολίνο.
Το ζήτημα έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα του Ματίας Λεσόρ, ο οποίος προπονήθηκε στην Etihad Arena και ενδέχεται να πατήσει ξανά παρκέ μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού στον αγώνα με την Μπασκόνια.
Πάντως ο γιος του Γάλλου σέντερ, Μάτσον, έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις κατά την αποχώρησή του από το ξενοδοχείο για το γήπεδο, κάνοντας χάι-φάιβ με τους φίλους του «τριφυλλιού»!
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.