Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Εύη Πανταζοπούλου έκανε ο Μπράτον Τόμας.
Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΟΚ έστησε ένα μαγικό σκηνικό με φώτα, τριαντάφυλλα και πολύ ρομαντισμό και έσκυψε για να δώσει το μονόπετρο στη γυναίκα της ζωής του και να της κάνει την πρόταση γάμου.
Η απάντηση φυσικά ήταν «ναι» και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετική αφού η Εύη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί το οποίο όπως αποκαλύφθηκε θα είναι αγοράκι.
Ο Ισπανός άσος του ΠΑΟΚ και η κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι.
«Για πάντα και πάντα επιλέγω εσένα» έγραψε η Εύη στο Instagram όπου ανέβηκαν οι φωτογραφίες από την πρόταση γάμου και εκείνος απάντησε: «Είσαι η τύχη της ζωής μου. Σε αγαπώ για πάντα».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή