Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά το Σάββατο (22/2) ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ φορ πέρασε αλλαγή στο 68ο λεπτό του αγώνα της Μπενφίκα με τη Μποαβίστα, σκόραρε στο 70' για το 2-0 και ουσιαστικά «κλειδώνοντας» το «τρίποντο» των «Αετών».
Η ομάδα της Λισαβόνας νίκησε άνετα με 3-0 την ουραγό της βαθμολογίας και προσωρινά «πάτησε» στην κορυφή της Primeira Liga, καθώς η Σπόρτινγκ παίζει την Κυριακή (23/2) και θα έχει την ευκαιρία να «επιστρέψει» στο «ρετιρέ».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής στην πορτογαλική Primeira Liga έχουν ως εξής:
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.