Europa League: Στο Μάντσεστερ ο Τσιμίκας, αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός πήγε από το Λίβερπουλ στο γειτονικό στο Μάντσεστερ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με τον ΠΑΟΚ και αποθεώθηκε από Έλληνες οπαδούς
Στο Μάντσεστερ βρίσκονται 4.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ που πήγαν στο Νησί για να στηρίξουν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ιδιαίτερα δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Γιουνάιτεντ για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Ένας Έλληνας που βρέθηκε στην πόλη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι είναι ο Κώστας Τσιμίκας.
Ο Greek Scouser ταξίδεψε το μεσημέρι από το κοντινό Λίβερπουλ για να παρακολουθήσει το βράδυ το ματς του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στους Κόκκινους Διαβόλους. Ο διεθνής αριστερός μπακ έγινε αντιληπτός από εκατοντάδες Έλληνες στο κέντρο της πόλης, οι οποίοι τον αποθέωσαν παρά το... ερυθρόλευκο παρελθόν του.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.