Η βροχή στη Σανγκάη δεν έχει σταματημό και αυτό προκάλεσε εκ νέου αναβολές στα ματς του προγράμματος της Δευτέρας (7/10). Μέσα σε αυτά ήταν και η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντρ Μίλερ.
Ο αγώνας του Έλληνα τενίστα, ο οποίος είχε επαναπρογραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας υπέστη εκ νέου οριστική αναβολή, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του.
Όπως ήταν λογικό, το ματς μετατέθηκε για την Τρίτη (8/10) όπου θα λάβει χώρα στο κεντρικό court και για να διεξαχθεί σίγουρα, μιας και υπάρχει οροφή. Το ματς θ' ανοίξει το πρόγραμμα της ημέρας, με το πρώτο σερβίς ν' αναμένεται στις 7:30 ώρα Ελλάδας (12:30 τοπική).
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης