«Εάν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου, ας έρθουν στο ΟΑΚΑ να μας κερδίσουν». Η ατάκα ακούστηκε πριν από λίγες εβδομάδες από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.
Μάλιστα ακόμη και ο Σακίλ Ο' Νιλ συμφώνησε με την ιδέα να διεξαχθεί ένας αγώνας ανάμεσα στους πρωταθλητές του NBA Μπόστον Σέλτικς και στον πρωταθλητή Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4bsmvaif7jd)
Την ίδια άποψη έχει και ο αρχηγός των πρασίνων, Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής γκαρνρτ και 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Καλημέρα είπαμε;» και πέταξε το γάντι στους Σέλτικς.
«Αν έρθουν στο ΟΑΚΑ (σ.σ οι Σέλτικς); Στο ΟΑΚΑ έχουμε πιθανότητες. Όπως έχει πει και ο κόουτς, αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου, πρέπει να έρθουν να μας κερδίσουν», είπε ο Σλούκας και ο Κώστας Αντετοκούνμπο συμπλήρωσε: «Να κερδίσουμε τους Σέλτικς; Μπορεί να πάμε παράταση και να τους κερδίσουμε».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.