Στα νιάτα τους έδωσαν φοβερές μάχες σε διαγωνισμούς καρφωμάτων και έγιναν αστέρες πρώτου μεγέθους στο NBA.
Ο Ντομινίκ Γουίλκινς έκανε καριέρα στους Ατλάντα Χοκς και πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το 1995 ενώ ο Μάικλ Τζόρνταν έμεινε στην ιστορία ως ο σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς.
Ο πρώτος δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει πρωτάθλημα στο NBA σε αντίθεση με τον δεύτερο που κατέκτησε 6! Ο Ντομινίκ Γουίλκινς, που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Μάικλ Τζόρνταν στο JAXXON podcast και μέσα σε όλα εξήγησε ότι το μπάσκετ είναι ομαδικό και όχι ατομικό άθλημα.
Ως παράδειγμα έφερε τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Σικάγο Μπουλς.
«Κοιτάξτε τα πρωταθλήματα που πήρε το Σικάγο. Ο Μάικ δεν θα έπαιρνε έξι πρωταθλήματα, χωρίς συμπαίκτες όπως ο Σκότι Πίπεν, ο Χόρας Γκραντ, ο Τόνι Κούκοτς, ο Ντένις Ρόντμαν ο Στιβ Κερ και ο Τζον Πάξσον. Ήταν όλοι πολύτιμα γρανάζια για ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσες να κερδίσεις το πρωτάθλημα», είπε ο Ντομινίκ.
Τα καλύτερα «νέα» για την άνοιξη του ανδρικού στυλ, με εκλεπτυσμένες προτάσεις για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίχως να θυσιάζουν την κομψότητα.