Ο Αργεντίνος τεχνικός έπειτα από τον πολύ δύσκολο αποκλεισμό από τη Νόα μίλησε στη COSMOTE TV. Ο Αλμέιδα μετά το 1-0 της ΑΕΚ επί της Νόας που δεν αρκούσε για να περάσει η Ένωση επισήμανε για:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3grn57p52q9)
Το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι δώσαμε τα πάντα. Δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε το πρώτο παιχνίδι. Αυτό είναι το παιχνίδι μας. Ένα παιχνίδι με ένταση. Δίνουμε όλη μας την αγάπη. Αργήσαμε να σκοράρουμε».
Το ότι μίλησε στους παίκτες του: «Θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση. Με την ίδια νοοτροπία. Σε όλες τις στιγμές πρέπει να είμαστε μαζί (εύκολες και δύσκολες). Η ένωση είναι μία λέξη που βρίσκεται στην ΑΕΚ».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.