Η μετακίνηση του Έλληνα επιτελικού μέσου, Κώστα Φορτούνη, στην Αλ Χαλίτζ φέρεται να οδηγείται σε «ναυάγιο».
Παρόλο που η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, η συμφωνία δεν προχωράει καθώς ο σύλλογος δεν πήρε την έγκριση από την Αρμόδια επιτροπή την έγκριση που απαιτούνταν για έξτρα μπάτζετ.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Μέσης Ανατολής, ο σύλλογος πρέπει να κινηθεί με βάση το υπάρχον μπάτζετ του κάτι που δεν του επιτρέπει να προχωρήσει στην υλοποίηση της μεταγραφής του έμπειρου μεσοεπιθετικού.
Το «κόλλημα» με το μπάτζετ ήταν γνωστό εδώ και καιρό.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.