OPAP Arena: Άλλαξε όψη για τον τελικό του Conference League - Δείτε φωτογραφίες
Παρεμβάσεις στην πρόσοψη, τα matrix, τα δημοσιογραφικά θεωρεία και τους πυλώνες του γηπέδου
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί τον πρώτο τίτλο ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες εκτός από την εξωτερική πρόσοψη της OPAP Arena με το σήμα του τελικού του Conference League, έχουν γίνει και αλλαγές στα matrix όπου υπάρχουν τα εβλήματα των δύο φιναλίστ - Ολυμπιακός και Φιορεντίνα - ενώ έχουν καλυφθεί οι μεγάλες φωτογραφίες των θρύλων της ΑΕΚ στους τέσσερις πυλώνες.
Δείτε βίντεο με την αλλαγμένη εξωτερική πρόσοψη της OPAP Arena:
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.