Κώστας Σλούκας: «Δεν μπορώ να περιγράψω τι αισθάνομαι» - Δείτε βίντεο

Κώστας Σλούκας: «Δεν μπορώ να περιγράψω τι αισθάνομαι» - Δείτε βίντεο

Ο MVP του Final-4 δήλωσε περήφανος για την ομάδα του και χαρούμενος για όλον τον οργανισμό του Παναθηναϊκού

Sloukas_MVP
Ο Κώστας Σλούκας το περασμένο καλοκαίρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό για τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό και λίγους μήνες αργότερα κατάφερε να στεφθεί ξανά πρωταθλητής Ευρώπης και ο ίδιος να αναδειχθεί MVP του Final-4 της Euroleague!



«Καταπληκτικό συναίσθημα, εκπληκτικό συναίσθημα. Δεν μπορώ να περιγράψω τι νιώθω αυτή τη στιγμή. Είμαι τόσο χαρούμενος, είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα μου για όλο τον οργανισμό μας τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ένα απίστευτο παιχνίδι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει απίστευτο ταλέντο. Αλλά μείναμε εκεί, ήμασταν σταθεροί. Είμαι τόσο χαρούμενος, είμαι τόσο χαρούμενος για όλους, είμαι χαρούμενος για τον προπονητή, για τον κ. Γιαννακόπουλο και για τους συμπαίκτες μου», είπε προσπαθώντας να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά και συνέχισε:

Κλείσιμο
«Πάντα έλεγα ότι πρέπει να είμαι επιθετικός στο παιχνίδι μου και στις δύο πλευρές του παρκέ.. Στον ημιτελικό δεν ήμουν καλά γιατί ήμουν εκτός για 10 μέρες και προσπαθούσα να βρω τον ρυθμό μου. Σήμερα όμως ένιωθα καλά. Ακούστε το κοινό, είμαι πολύ χαρούμενος».

«Έχετε να μου πείτε κάποια καλύτερη ιστορία ζωής τα τελευταία 20 χρόνια;».
Λίγο αργοτερα μιλώντας στο Gazzetta o αρχηγός του Παναθηναϊκού πρόσθεσε:

Σλούκας: "Έχετε να μου πείτε κάποια καλύτερη ιστορία ζωής τα τελευταία 20 χρόνια;"

«Έχετε να μου πείτε κάποια καλύτερη ιστορία ζωής τα τελευταία 20 χρόνια;».

Για το πώς άλλαξε ο διακόπτης: «Ξέραμε ότι η Ρεάλ μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι, εμείς έπρεπε να μείνουμε κοντά. Ο Ολυμπιακός έκανε το λάθος και φύγανε 25 πόντους, είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά. Το γυρίσανε αλλά ήταν πολύ αργά. Εμείς μείναμε κοντά στο σκορ στο ημίχρονο και είπαμε ότι μπορούμε.

Ανεβάσαμε την άμυνα, πετύχαμε μεγάλα σουτ. Κερδίσαμε 15 πόντους τη Ρεάλ Μαδρίτης και 15 τη Φενέρμπαχτσε, μπορεί κάποιος να μας πει κάτι; Είμαστε πανάξια πρωταθλητές Ευρώπης, δεν έχω λόγια».

Για τα όσα πέτυχε με τον Παναθηναϊκό: «Εγώ πίστευα ότι μπορούμε ένα Final Four, τρώγοντας έρχεται η όρεξη, δεν έχω λόγια, ζούμε απίστευτες στιγμές. Δεν είδα πώς σηκώνουμε το κύπελλο, για αυτό και το σήκωσα... όπως να 'ναι.

Είμαι πολύ περήφανος, έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, είναι για εμάς δύσκολη χρονιά, δίναμε κάθε μέρα μάχη και όπως είδατε η χημεία βελτιώθηκε».

Ειδήσεις σήμερα

Μαγική νύχτα - Ο ΠΑΟ έραψε το 7ο αστέρι, κέρδισε τη Ρεάλ με 95-80 στον τελικό της Euroleague

Προκλητικός Ράμα κατά Ελλάδας: Υποχρέωσαν τους αδερφούς μας να αλλάξουν τα ονόματά τους, κηλίδα ντροπής στην ιστορία

Βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο του Κώστα Καραφώτη με την Κάτια Μάνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης