Ρόμπερτ Γιάρνι: Απολύθηκε από την Εθνική Κροατίας U17 γιατί υποστηρίζει τη Μπέτις κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Ρόμπερτ Γιάρνι: Απολύθηκε από την Εθνική Κροατίας U17 γιατί υποστηρίζει τη Μπέτις κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Ο παλαίμαχος Κροάτης διεθνής άσος πλήρωσε με την απώλεια της δουλειάς του τις δηλώσεις που έκανε για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Conference League

jarni
Ο 55χρονος Γιάρνι, ο οποίος στο φινάλε της καριέρας του (2001-2002) αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε την καριέρα του στη Χάιντουκ (μισητή αντίπαλος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ) κάνοντας σπουδαία καριέρα σε Ιταλία και Ισπανία παίζοντας στη Μπέτις την τριετία 1995-1998).

Με αφορμή την αναμέτρηση της Μπέτις με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα play off του Conference League ο Γιάρνι έδωσε αρκετές συνεντεύξεις τις τελευταίες ημέρες και τα όσα είπε προκάλεσαν την απόλυση του...

«Ποιον θα υποστηρίξω; Η Μπέτις είναι η ομάδα καθώς εκεί πέρασα τρία υπέροχα χρόνια ενώ στην Ντινάμο δεν αγωνίστηκα ποτέ. Κι ειλικρινά δεν ξέρω ποιος μπορεί να με κατηγορήσει γι' αυτό;», είπε χαρακτηριστικά, αλλά μάλλον δεν τα είχε υπολογίσει σωστά.

Αμέσως εξελίχθηκε σε κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Ντινάμο με τον επιθετικό της ομάδας Μπρούνο Πέτκοβιτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πριν το ματς να τον χαρακτηρίζει «κλόουν» και την κροατική ομοσπονδία να ανακοινώνει σήμερα την απόλυση του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας U17!

Κλείσιμο
«Αφού επαληθεύτηκε η αυθεντικότητα της δήλωσης του Ρόμπερτ Γιάρνι, η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε την ομόφωνη απόφαση ότι δεν μπορεί να παραμείνει προπονητής της εθνικής ομάδας U17 της Κροατίας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση και συνέχισε:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή υποστηρίζει το δικαίωμα κάθε ατόμου, να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει, ακόμη και εναντίον κροατικών συλλόγων στην Ευρώπη, ωστόσο έχει την πολύ ξεκάθαρη θέση ότι για όλους τους Κροάτες εκλέκτορες ισχύουν υψηλότερα πρότυπα και ότι είναι ακατάλληλο, ανεπιθύμητο και απαράδεκτο για ένα άτομο που βρίσκεται επικεφαλής μιας κροατικής εθνικής ομάδας να υποστηρίζει ανοιχτά οποιονδήποτε κροατικό σύλλογο σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.»


Ειδήσεις σήμερα:

Στο στόχαστρο της Κομισιόν οι influencers - Mόλις ένας στους πέντε αποκαλύπτει τις διαφημιστικές του δραστηριότητες

Η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα παραμείνει πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ έως το 2025, εκτιμά η Κομισιόν


Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Τα «ναι», τα «όχι» και οι αποχές σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης