Ο Αργεντινός στόπερ είχε δοθεί δανεικός το καλοκαίρι του 2023 από την Πούμας στον Ολυμπιακό αλλά ήταν μονίμως τραυματίας και έτσι πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στους Πειραιώτες.
Bienvenido, Freire✍️🇦🇷
We have signed Argentine defender Nicolás Freire from LIGA MX side Pumas UNAM on loan through the 2024 MLS season.
Η Πούμας αποφάσισε να τον δώσει εκ νέου δανεικό και τον έστειλε στο MLS και στην ομάδα του συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι.
Ο 29χρονος που έχει παίξει μεταξύ άλλων στην Παλμέιρας και στην Αρχεντίνος Τζούνιορς δήλωσε ευτυχισμένος με το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.