Βραζιλία: Μπήκαν στο σπίτι της πρώην του Νεϊμάρ για ν' απαγάγουν την ενός μηνός κόρη του!
Κακοποιοί εισέβαλαν στην οικία των γονιών της Μπρούνα Μπιανκάρντι, πρώην συντρόφου του Βραζιλιάνου άσου, αναζητώντας τη νεογέννητη κόρη του - Τελικκά έκλεψαν χρήματα, τσάντες και κοσμήματα
Η σχέση του Νεϊμάρ με την Μπρούνα Μπιανκάρντι έχει περάσει από χίλια κύματα με το ζευγάρι να χωρίζει λίγες εβδομάδες πριν έρθει στον κόσμο η Μάβι, ο καρπός του έρωτα τους...
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι των γονιών της Μπιανκάρντι, θεωρώντας ότι θα την έβρισκαν εκεί μαζί με τη νεογέννητη κόρη της, καθώς αρκετές ώρες νωρίτερα είχε κάνει μια ανάρτηση για οικογενειακό πάρτι-έκπληξη για τη γέννηση του παιδιού.
Οι κακοποιοί εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή ρεύματος στην περιοχή, εισήλθαν στην οικία που βρίσκεται σε περιφραγμένο συγκρότημα, καθώς, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ένας εκ των τριών ήταν γείτονας!
Ωστοσο, στο σπίτι ήταν μόνο οι γονείς της πρώην συντρόφου του Νεϊμάρ, τους οποίους έδεσαν και φίμωσαν κι αφού δεν μπόρεσαν να βρουν μητέρα και κόρη έκλεψαν χρήματα, τσάντες και κοσμήματα.
Μόνο που οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητο διαφυγής τους που όπως αποδείχθηκε ανήκει σε ένοικο του συγκροτήματος και λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο γιος του ήταν αυτός που μαζί με δύο άλλους φίλους του επιχείρησαν τη διάρρηξη με σκοπό την απαγωγή.
Κλείσιμο
Ο νεαρός συνελήφθη, έχει ήδη ταυτοποιηθεί ο ένας συνεργός του και αναζητείται μαζί με τον τρίτο.
«Για να καθησυχάσω τους φίλους, την οικογένεια και όσους από εσάς με ακολουθείτε, σας ενημερώνω ότι σήμερα το πρωί έγινε ληστεία στο σπίτι μου και οι γονείς μου πιάστηκαν όμηροι. Εγώ, η Mavie και η αδερφή μου δεν μένουμε πλέον εκεί, ούτε βρισκόμασταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι», έγραψε η Μπιανκάρντι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμπλήρωσε:
«Δόξα τω Θεώ, όλοι είμαστε καλά. Το σημαντικό είναι ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους και ότι οι δράστες έχουν βρεθεί. Ευχαριστούμε τον Θεό που μας προσέχει και προσεύχομαι για να προστατεύει πάντα την οικογένειά μου από κάθε κακό».
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.