EFL Cup: Αποκλείστηκαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, στους «8» Νιουκάστλ, Γουέστ Χαμ, Τσέλσι και Λίβερπουλ

EFL Cup: Αποκλείστηκαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, στους «8» Νιουκάστλ, Γουέστ Χαμ, Τσέλσι και Λίβερπουλ

Η Νιούκαστλ νίκησε με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» την κάτοχο του τροπαίου Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ με 3-1 την Άρσεναλ στο Λονδίνο - Βασικοί Τσιμίκας και Μαυροπάνος

Collage_Maker-02-Nov-2023-01-28-AM-502
Θρίαμβος της Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ»! Η φανταστική ομάδα του Έντι Χάου πήρε τη... ρεβάνς της από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον χαμένο τελικό του League Cup τον περασμένο Φεβρουάριο, πήρε τη νίκη με 3-0, απέκλεισε τους Κόκκινους Διαβόλους από το φετινό τουρνουά και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών των γηπεδούχων για τον Έρικ Τεν Χαγκ, για τον οποίον οι φίλοι των φιλοξενούμενων τραγουδούσαν «θα απολυθείς το πρωί».

Οι Καρακάξες πήραν το προβάδισμα στο 28'. Ο Λιβραμέντο έκλεψε την μπάλα από τον Άντονι έξω από την περιοχή της Νιούκαστλ, έκανε μια φανταστική κούρσα, έβγαλε την μπαλιά προς τον Αλμιρόν, ο οποίος έφυγε στην πλάτη του Νταλότ και πλάσαρε τον Ονάνα για το 0-1. Στο 36' ο Γουίλοκ έβγαλε τη σέντρα μέσα από την περιοχή, ο Μαγκουάιρ προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα με κεφαλιά, όμως την έστρωσε στον Χολ, ο οποίος με βολέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Η Νιούκαστλ «τελείωσε» το ματς με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Ο Ζοέλιντον έκλεψε την μπάλα στο κέντρο από τον Άμραμπατ, ο Γουίλοκ την κουβάλησε μέχρι το ύψος του ημικυκλίου της περιοχής και με δυνατό σουτ «τίναξε» τα δίχτυα του Ονάνα για το 3-0. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν χάσει για πρώτη φορά 8+ από τα 15 πρώτα τους παιχνίδια μέσα στη σεζόν για πρώτη φορά από τη σεζόν 1962-63 και πέντε από τα δέκα πρώτα τους εντός έδρας παιχνίδια για πρώτη φορά από τη σεζόν 1930-31.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwntlqqrlwvl)


Κλείσιμο
Πάρτι πρόκρισης για τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 1ο Όμιλο του Europa League μετά την από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων παιχνιδιών, με τρεις ήττες και μια ισοπαλία «ξέσπασε» κόντρα στην Άρσεναλ, την οποία νίκησε με 3-1 και πέρασε στα προημιτελικά του League Cup. Βασικός και αναντικατάστατος ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός Ντίνος Μαυροπάνος.

Οι Κανονιέρηδες είχαν την πρώτη τους καλή φάση στο 8', με κεφαλιά του Κάι Χάβερτς, όμως ο Φαμπιάνσκι είχε απάντηση. Τα Σφυριά προηγήθηκαν στο σκορ στο 16'. O Μπόουεν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπεν Γουάιτ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Ράμσντεϊλ διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ, όμως το γκολ μέτρησε κανονικά. Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ περιορίστηκε σε μια ανούσια κατοχή και η Γουέστ Χαμ «καθάρισε» την πρόκριση. Στο 50' ο Αγκέρ έβγαλε βαθιά μπαλιά προς τον Κούντους, ο Γκανέζος υποδέχθηκε υποδειγματικά τη μπάλα και με τρομερό τελείωμα έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 60' ο Τσουφάλ έβγαλε τη σέντρα, ο Γουάιτ απομάκρυνε και η μπάλα στρώθηκε στον Μπόουεν, ο οποίος με βολέ έκανε το 3-0. Στο 90+6' ο Όντεγκααρντ με σουτ από διαγώνια θέση μείωσε σε 3-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwnskxtssux5)


H Λίβερπουλ με τον Τσιμίκα στο βασικό σχήμα πέρασε το εμπόδιο της Μπόρνμουθ, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας. Οι «Κόκκινοι» δυσκολεύτηκαν, ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Νούνιες κατάφεραν να προκριθούν στα προημιτελικά του Carabao Cup. Ο Χάκπο έδωσε προβάδισμα στη Λίβερπουλ στο 31ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με το... καλησπέρα του β' μέρους. Ο Σκοτ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κλάιφερτ πέτυχε το 1-1. Ωστόσο, οι «Κόκκινοι» απάντησαν άμεσα με τρομερό τελείωμα του Ντάργουιν Νούνιες. Βασικός ο Τσιμίκας, έπαιξε σε όλο το ματς έχοντας καλή παρουσία.

NUNEZ SCREAMER! | Bournemouth v Liverpool Carabao Cup extended highlights


Η Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο της Μπλάκμπερν, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας. Ο Μπαντιασίλ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ενώ ο Ραχίμ Στέρλινγκ διαμόρφωσε το 2-0, έπειτα από ασίστ του Κόουλ Πάλμερ στο 59’.

Η Εβερτον συνέχισε τις καλές εμφανίσεις επικρατώντας 3-0 εντός έδρας της Μπέρνλι. Ο Ταρκόφσκι άνοιξε το σκορ, ο Ονάνα πέτυχε το 2-0 και ο Γιανγκ διαμόρφωσε το 3-0. Η Φούλαμ πέρασε από την έδρα της Ιπσουιτς, επικρατώντας 3-1 και φυσικά πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

1/11

Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 3-1

Έβερτον – Μπέρνλι 3-0

Ίπσουιτς – Φούλαμ 1-3

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 1-2

Τσέλσι - Μπλάκμπερν 2-0




Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τύπου «Π» το Σαββατοκύριακο

«Καλή αρχή», είπε ο Μητσοτάκης στον Κασσελάκη - Τι συζήτησαν μπροστά στις κάμερες

Taste Atlas: Τα δύο ελληνικά γλυκά στα 50 κορυφαία του κόσμου - Ποιο είναι στη λίστα με τα χειρότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης