Λουτσέσκου: «Το σημαντικό είναι η ένταση και η αποφασιστικότητα που δείξαμε»

Λουτσέσκου: «Το σημαντικό είναι η ένταση και η αποφασιστικότητα που δείξαμε»

Ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ελσίνκι, στάθηκε στην ένταση και την αποφασιστικότητα που έδειξαν οι Ασπρόμαυροι

Lucesku2
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Conference League κόντρα στην Ελσίνκι με 1-3, στάθηκε στην ένταση και την αποφασιστικότητα που έδειξε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvov2uq98pqh)


«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι το γκολ, στη συνέχεια πέσαμε ψυχολογικά. Στο ημίχρονο είπα ότι δεν επιτρέπεται να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση μας. Το σημαντικό είναι η ένταση και η αποφασιστικότητα που δείξαμε», τόνισε ο Λουτσέσκου και πρόσθεσε:

«Είναι φυσιολογικό με τις αλλαγές να βελτιώνονται πράγματα, οι παίκτες που βγαίνουν πρέπει να καταλαβαίνουν τη φρεσκάδα που δίνουν αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αυτοί που μπαίνουν αλλαγή, να ξέρουν πόσο σημαντικά πράγματα μπορούν να δώσουν», είπε ο 54χρονος τεχνικός για τις αλλαγές που έκανε.

«Προσαρμοστήκαμε και στο γήπεδο στο 2ο ημίχρονο»
Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο  Ράζβαν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που εμφάνισε ο Δικέφαλος και τόνισε:
«Πρέπει να βλέπουμε το παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος. Ξεκινήσαμε καλά με στόχο να κυριαρχήσουμε. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε διαφοροποιήθηκε η κατάσταση, έπεσε η αυτοπεποίθησή μας. Μας πίεσαν, ξέρουν άλλωστε καλά και το γήπεδο τους. Δε συμφωνώ ότι ήταν το χειρότερο ημίχρονο. Υπάρχει πάντα και ο αντίπαλος. Δεν βρίσκεται κανείς κατά τύχη στους ομίλους.

Κλείσιμο
Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να “πέφτουμε” με την πρώτη αναποδιά. Επιστρέψαμε με αποφασιστικότητα, με επιθετικότητα στο πρέσινγκ, είχαμε ενέργεια στο να κλέβουμε μπάλες, αλλά και να τις εκμεταλλευτούμε. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αποφασιστικοί όταν κλέβαμε τις μπάλες, ενώ στο δεύτερο είχαμε ένταση και αποφασιστικότητα.

Προσαρμοστήκαμε διαφορετικά στα δεδομένα του γηπέδου στο 2ο ημίχρονο. Όπως και στο πώς πρέπει να κινήσουμε τη μπάλα, πώς να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Στο πρώτο μέρος παίζαμε με μεγάλες μπάλες. Δεν είχαμε καμία ελπίδα όμως έτσι απέναντι σε μία άμυνα που ήταν χαμηλά.

Στα πρώτα 30 λεπτά πιέσαμε, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Τα επόμενα 15 λεπτά ήταν τελείως διαφορετικά. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και τον αντίπαλο. Ήταν φρέσκοι, ανταπεξήλθαν στην πίεση μας. Στο δεύτερο μέρος μειώθηκε η απόδοσή τους, έρχονται και τα λάθη. Αυτή είναι η συνολική εικόνα

Χρειάζεται χρόνο για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος, αλλά είμαι ικανοποιημένος για το σημερινό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα».

Ειδήσεις σήμερα

«Βραχυκύκλωσε» η είσοδος Κασσελάκη στη Βουλή - Στον ναύαρχο Αποστολάκη ο κλήρος

Δεν παραιτούμαι από βουλευτής για τον Κασσελάκη, λέει η Ακρίτα - «Είχα συμφωνήσει με τον Τσίπρα να γίνω υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης