Λουτσέσκου για το Ελσίνκι-ΠΑΟΚ: «Έχουμε απίστευτο κίνητρο να πάρουμε τη νίκη» - Βίντεο

Λουτσέσκου για το Ελσίνκι-ΠΑΟΚ: «Έχουμε απίστευτο κίνητρο να πάρουμε τη νίκη» - Βίντεο

Ο ΠΑΟΚ παίζει την Πέμπτη (19:45) με την Ελσίνκι στη Φιλανδία στην πρεμιέρα του Europa Conference League

lotytsekoy
Σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων πάντοτε κρύβει εκπλήξεις, αλλά όπως είπε στην συνέντευξη Τύπου του ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Ελσίνκι «μια νίκη θα μας κάνει να πιστέψουμε περισσότερο στην πρόκριση».

Πιο αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Αυτή η διοργάνωση δεν έχει καμία σχέση με το τι συμβαίνει στις εγχώριες διοργανώσεις και για τις δύο ομάδες. Δεν πρέπει να αφήνουμε εκτός κουβέντας την Αμπερντίν. Παίζουμε 11 εναντίον 11. Είμαστε σ’ έναν όμιλο ανοικτό. Ο πρώτος αγώνας είναι αλήθεια και μια νίκη θα μας κάνει να πιστέψουμε λίγο περισσότερο στην πρόκριση, αλλά θα πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στην διοργάνωση, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό».

Pregame: Press Conference: HJK Helsinki  Vs PAOK FC – Live PAOK TV


Κλείσιμο
«Οι δύο τελευταίοι αντίπαλοι μας στην Ελλάδα έπαιξαν με αμυντικούς προσανατολισμούς. Το 90% των ομάδων στην Ελλάδα παίζει με αυτό το στυλ, περιμένοντας να κλέψει κάτι από το παιχνίδι. Η Ελσίνκι είναι κάτι διαφορετικό. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει αμυντικά, δεν είναι αυτό το στυλ της ομάδας που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, έχουν παίξει 33 επίσημα παιχνίδια στη σεζόν και δεν έχει αλλάξει την ταυτότητά της. Την σεβόμαστε γιατί βάζει ένα πολύ μεγάλο όγκο δουλειάς στο γήπεδο, οπότε έχουμε ένα απίστευτο κίνητρο να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη».

«Είμαι ικανοποιημένος, το ξαναλέω, από όσα δείξαμε την περασμένη Κυριακή. Από τα τέλη Αυγούστου έχουμε ένα τελείως διαφορετικό γκρουπ, μια διαφορετική ομάδα, η οποία πρέπει να βρει την ταυτότητά της. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα, όπως ο Άρης, που είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και την οποία δεν επιτρέψαμε να μας κάνει ευκαιρίες. Βρισκόμαστε σε μια φάση επανεκκίνησης. Ήρθαν νέοι παίκτες με τους οποίους πρέπει να χτίσουμε και πάλι τη δουλειά. Οφείλουμε να φέρουμε την ποιότητα των νέων παικτών στο γήπεδο, φτάσαμε σε ένα σημείο πιο ψηλά, τώρα είμαστε πιο κάτω για να ξανά ανεβούμε, δεν μπορούμε να ζητάμε από τον Ντεσπόντοφ να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας, όπως και ο Οζντόεφ δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά ξαναλέω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όσο για τις αλλαγές στην ενδεκάδα, θα τις δείτε αύριο».

«Η διαχείριση όλων αυτών των νέων ποδοσφαιριστών πρέπει να γίνει με έξυπνο τρόπο. Κάθε παίκτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Ο Μεϊτέ χρειάζεται το να αγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να γίνει με έναν έξυπνο τρόπο, θα πρέπει να βρει την χημεία με τον Οζντόεφ, τον Σβαμπ και τον Τσιγγάρα, το ίδιο ισχύει και για τον Ντεσπόντοφ, θα πρέπει να γίνει με έξυπνο τρόπο η διαχείριση. Ο Σαμάτα άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα, έχει ξεκινήσει σε δύο παιχνίδια βασικό, χρειάζεται διαφορετικού είδους χρόνο. Ο χρόνος μετράει περισσότερο για εμένα, για εσάς μετράει το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους με την ατομική ποιότητα να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα μας δώσουν τον ενθουσιασμό για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Η μυστική συνάντηση του επιτελείου Κασσελάκη – Το κρυφό «στρατηγείο» και οι μεταγραφές

Έρωτας και εξουσία στον αιώνα της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης