Προπονητής Ελσίνκι: «Θέλω να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Προπονητής Ελσίνκι: «Θέλω να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League βρίσκει τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στη Φινλανδία με τον προπονητή της Ελσίνκι να παραδέχεται το δύσκολο έργο της ομάδας του, αλλά να μην κρύβει και την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα

Helsinki
Τη δυσκολία της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην έναρξη των ομίλων του Europa Conference League, παραδέχτηκε ο προπονητής της Ελσίνκι, Τόνι Κορκεακούνας, μιλώντας  στη συνέντευξη Τύπου. Εστίασε, παράλληλα, στο ότι έχει προετοιμάσει, όπως απαιτείται, το σύνολό του, αλλά και στο «θέλω» του για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στην ελληνική ομάδα.

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το αυριανό ματς, αν και είχαμε λίγες μέρες στη διάθεσή μας, λόγω του αγώνα μας που προηγήθηκε για το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αναμέτρηση, έναν καλό και δυνατό αντίπαλο, αλλά έχουμε κάνει το πλάνο και τον σχεδιασμό μας. Όσες πιθανότητες έχουμε, πρέπει να τις διεκδικήσουμε και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Μπορεί να μην έχουμε πανηγυρίσει κάποια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, αλλά πάντα εδώ παίζουμε καλά και δυσκολεύουμε κάθε ομάδα. Θέλω απλά να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και με αυτοπεποίθηση να μπούμε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των Φινλανδών.

Πρόσθεσε λέγοντας: «Είμαι ρεαλιστής, το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο. Δεν θέλω να διαλέγω αγώνες, αλλά έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα που ακολουθεί, το οποίο σίγουρα είναι το πιο σημαντικό, γιατί στοχεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ, εκεί επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου. Δεν σκέφτομαι και δεν θέλω να αποκαλύψω αν θα κάνω πολλές αλλαγές».

Helsinki2
Κλείσιμο


Στην επιθετική δυναμική του ΠΑΟΚ εστίασε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Κανελλόπουλος, που εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου τους ποδοσφαιριστές της Ελσίνκι. Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκει στη φινλανδική ομάδα, δέχτηκε, όπως αποκάλυψε, και αρκετές ερωτήσεις από τους συμπαίκτες του για τον «Δικέφαλο», λέγοντάς τους πως «πρόκειται για μια μεγάλη και επικίνδυνη ομάδα».

Πρόσθεσε τονίζοντας: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε στον όμιλο την πρόκριση με τις ελπίδες που μας αναλογούν. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποιότητα στην επιθετική του γραμμή. Μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε ομάδα στις αντεπιθέσεις. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το αυριανό ματς, έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε στην έδρα μας και κόντρα στην Μόλντε αποδείξαμε πως είμαστε ικανοί να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για τις διαφορές του ελληνικού από το φινλανδικό ποδόσφαιρο, αλλά και την απόφασή του να αγωνιστεί στη Φινλανδία, απάντησε: «Εδώ ο ρυθμός και η ταχύτητα είναι σημαντικά στοιχεία, απουσιάζει η ποιότητα. Εμείς έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε στον κάθε αντίπαλο. Μπορεί να έχει τον έλεγχο ο αντίπαλος, αλλά αυτό πολλές φορές το κάνουμε, γιατί βολεύει το παιχνίδι μας. Ήθελα καιρό να παίξω στο εξωτερικό. Η αρχή, σε τέτοιες καταστάσεις, είναι πάντα δύσκολη, το σημαντικό, όμως, είναι πως προσαρμόστηκα και είμαι καλά».

Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο: «Είναι ιδιωτικός χώρος, υπάρχουν όρια» - Η αντίδραση Κασσελάκη όταν οι κάμερες τον ακολούθησαν στο γυμναστήριο

Τη Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία στη Θεσσαλία - Σε εκκρεμότητα πόσες σχολικές μονάδες θα επαναλειτουργήσουν


Κολυδάς κατά Μαρουσάκη για την πρόγνωση νέας ισχυρής κακοκαιρίας - «Θα έχουμε βροχές, αλλά όχι κάτι σημαντικό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης