Τσάβι για την υπόθεση Ρουμπιάλες - Ερμόσο: «Με στεναχωρεί, είναι χαοτική η κατάσταση»
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ζήτησε από τις δύο πλευρές να μιλήσουν καθαρά
Ο Τσάβι Ερνάντες τοποθετήθηκε στις εξελίξεις για το θέμα που κυριαρχεί στην Ισπανία.
Αυτό που έχει προκαλέσει το φιλί στο στόμα, από τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες στην παίκτρια της εθνικής Τζένι Ερμόσο, κατά τη διάρκεια απονομής των μεταλλίων στο παγκόσμιο Κύπελλο 2023, που κατέκτησαν οι Ισπανίδες.
«Εάν υπάρχουν αμφιβολίες, πρέπει να τις λύσουν. Ξέρετε τη γνώμη μου. Αλλά δεν ξέρω τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει. Πρέπει να μιλήσουν καθαρά και να μην προκαλούν σύγχυση. Με στεναχωρεί η κατάσταση. Στην καλύτερη στιγμή στην ιστορία του ισπανικού γυναικείου ποδοσφαίρου, η κατάσταση είναι χαοτική. Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για να εξηγήσουν τους λόγους τους, όχι εγώ.
Ας το ξεκαθαρίσουν για να λυθεί η κατάσταση», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερνάντες, σήμερα (15/9) στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (16/9) αγώνα με τη Μπέτις για την 5η αγωνιστική της La Liga.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.