Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Βιλντόζα - «Θα δώσω το 100% σε κάθε παιχνίδι»
Ο Αργεντινός μπασκετμπολίστας θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό
Οι αφίξεις των «πρασίνων» ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού συνεχίζονται με... αμείωτους ρυθμούς.
Μετά τον Εργκίν Αταμάν ο οποίος και άνοιξε τον χορό το βράδυ της Παρασκευής, σειρά πήρε λίγο αργότερα ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι για να ακολουθήσει το μεσημέρι της Κυριακής (27/8) ο Τζέριαν Γκραντ. Βέβαια υπήρχε και... συνέχεια.
Λίγες ώρες αργότερα (27/8, 17:40) προσγειώθηκε στην Αθήνα και ο Λούκα Βιλντόζα ο οποίος με τη σειρά του ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής στο προ-προολυμπιακό τουρνουά που διεξήχθη στη χώρα του: «Περίμενα το ξεκίνημά μας πολύ καιρό. Υπόσχομαι στους φιλάθλους μας ότι θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός γκαρντ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv3eygivx8fl)
Επόμενος των «πράσινων» αφίξεων ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος επιστρέφει από τις Φιλιππίνες, όπως επίσης και ο Κάιλ Γκάι το πρωί της Δευτέρας (28/8) ο οποίος με τη σειρά του θα τεθεί στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την έναρξη της προετοιμασίας.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.