Την Κρήτη επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Λούκα Βιλντόσα και η Μιλίτσα Τάσιτς πριν ο μπασκτεμπολίστας ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.
Ο Αργεντινός μπασκετμπολίστας είναι εδώ και λίγους μήνες ζευγάρι με την Σέρβα βολεϊμπολίστρια Μιλίτσα Τάσιτς την οποία και γνώρισε στο Βελιγράδι κατά την διάρκεια της θητείας του στον Ερυθρό Αστέρα.
Η πρώην βολεϊμπολίστρια του Ερυθρού Αστέρα που πέρσι έπαιξε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον μπασκετμπολίστα και πριν από λίγες ημέρες έκαναν τις πρώτες τους κοινές διακοπές στην Ελλάδα.
Επέλεξαν τα Χανιά και το Ρέθυμνο ενώ ταξίδεψαν και σε άλλα μέρη της Κρήτης.
Κλείσιμο
Η Μιλίστα Τάσιτς "αναστάτωσε" την Κρήτη με το καλλίγραμμο σώμα της και τα αποκαλυπτικά μπικίνι της. Το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα της Κρήτης και ο Λούκα ξεκίνησε ορεξάτος την προετοιμασία του στον Παναθηναϊκό.
Μένει να δούμε που θα παίξει φέτος η όμορφη Σέρβα η οποία έχει σπουδάσει οικονομικά στις ΗΠΑ
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.