Τικίνιο: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έριξε κουτουλιά στον διαιτητή μετά την αποβολή του
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μποταφόγκο θεώρησε ότι αδικήθηκε
Για μεγάλο διάστημα έπαιζε στον Ολυμπιακό και ήταν η αιχμή του δόρατος της επίθεσής του.
Πριν από λίγους μήνες πουλήθηκε στην Μποταφόγκο με την οποία κάνει σπουδαία πράγματα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Έχει όμως και τις κακές στιγμές του.
Ο Τικίνιο Σοάρες στον αγώνα της Μποταφόγκο με την Φλαμένγκο κουτούλησε τον διαιτητή. Ο ρέφερι πρώτα του έδειξε κίτρινη κάρτα αλλά λόγω διαμαρτυρίας του έβγαλε την κόκκινη και ο Βραζιλιάνος άσος δεν άντεξε... Τον κουτούλησε αφού θεώρησε ότι αδικήθηκε.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει τρία γκολ σε επτά ματς με την Μποταφόγκο αλλά η ομάδα του θα τον στερηθεί για κάποιους αγώνες μετά από την κίνησή του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.