Ματ Τόμας: Έφτασε στην Αθήνα ο νέος άσος του Παναθηναϊκού

Ματ Τόμας: Έφτασε στην Αθήνα ο νέος άσος του Παναθηναϊκού

Ο Ματ Τόμας έβαλε υψηλούς στόχους με τη νέα του ομάδα 

5796662
Ο Ματ Τόμας «πάτησε» σε ελληνικό έδαφος, καθώς έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (03/02) για να ενσωματωθεί στο σύνολο του Παναθηναϊκού.

Το Gazzetta βρέθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να υποδεχθεί τον νέο παίκτη των «πρασίνων», ο οποίος παραχώρησε και δηλώσεις για το καινούργιο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Ματ Τόμας στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό


«Πιστεύω ότι είναι μία τρομερή ευκαιρία σε αυτό το σημείο της καριέρας μου. Προφανώς περίμενα ως free agent για λίγο διάστημα ώστε να ζυγίσω κάποιες επιλογές, αλλά και τι θα γίνει με το ΝΒΑ. Για μένα σε αυτό το σημείο της καριέρας μου είναι τρομερή ευκαιρία να έρθω στην EuroLeague και να αγωνιστώ για μία τόσο ιστορική ομάδα. Ευγνώμων για την ευκαιρία» είπε αρχικά ο Τόμας.
Για την φιλοδοξία του και το τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό,είπε: «Για μένα το πως μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου και το πως το έκανα στην διάρκεια ολόκληρης της καριέρας μου. Το να εργάζομαι σκληρά καθημερινά. Να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Στο παρκέ η ικανότητά μου να σουτάρω, έχει βοηθήσει κάθε ομάδα που έχω αγωνιστεί και αμυντικά να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Το υψηλό IQ έχει συμβάλλει επίσης. Θέλω, όμως να δω τα πράγματα μέρα με τη μέρα. ποτέ δεν ήθελα να θέτω υψηλούς στόχους. Δεν σκεφτόμουν έτσι. Αν κάνεις τα σωστά πράγματα κάθε μέρα, τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης