Ο 26χρονος Κοσοβάρος μεσοεπιθετικός, Ζούμερ Μπουτούτσι που υπέγραψε στον Ολυμπιακό παίρνοντας τη φανέλα με τον αριθμό 16 (ο Σέρτζι Κανός πήρε το 47) έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας του Πειραιά, αναφέροντας:
«Νιώθω εκπληκτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικούς φιλάθλους. Επομένως νιώθω υπέροχα. Το πρώτο που σκέφτηκα όταν άκουσα για τον Ολυμπιακό ήταν ότι ήταν κάτι που το ήθελα.
Πρόκειται για μια ομάδα που πετυχαίνει πολλές νίκες και πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο. Ετσι, ήθελα να έρθω όσο πιο γρήγορα γινόταν. Είμαι εξτρέμ. Μου αρέσει το παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Μου αρέσει να δίνω ασίστ και να σκοράρω.
Ελπίζω να τα καταφέρω και εδώ. Η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του εξτρέμ. Νιώθω πως εκεί μπορώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μίλησα αρκετά με τον Αχμέντ Χασάν. Είναι γνωστός εδώ. Μου είπε μόνο καλά λόγια για τον σύλλογο.
Κλείσιμο
Με ξέρει ως παίκτη, γιατί παίξαμε μαζί στην Κόνιασπορ. Μου είπε ότι θα μου ταίριαζε ο Ολυμπιακός. Είναι καλός τύπος και τον εμπιστεύομαι. Το όνειρο που θέλω να πραγματοποιήσω με τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επίσης να τα πάμε καλά στην Ευρώπη»
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.