Πελέ: «Ποτέ άλλοτε τέσσερα γράμματα δεν ήταν τόσο μεγάλα» - Το «αντίο» της ισπανικής Marca
Πώς αποχαιρετά ο ισπανικός Τύπος τον «βασιλιά» Πελέ
Με ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο αποχαιρετά σήμερα τον σπουδαίο Πελέη ισπανική αθλητική εφημερίδα «Marca».
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα παρουσιάζει τον Βραζιλιάνο θρύλο να πανηγυρίζει σε κάποιο απο τα Μουντιάλ που κατέκτησε και τα τέσσερα γράμματα του ονόματός του να καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη τη σελίδα, με ιδιαίτερο σχόλιο: «Ποτέ άλλοτε τέσσερα γράμματα δεν ήταν τόσο μεγάλα».
Μια άλλη ισπανική αθλητική εφημερίδα, η As, επιλέγει να παρουσιάσει στο πρωτοσέλιδό της τα ταλαιπωρημένα πόδια του «βασιλιά» Πελέ από την εποχή που αγωνιζόταν, σε μια φωτογραφία της Αμερικανίδας φωτογράφου Άνι Λίμποβιτς.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.