Super League 1, Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1: Επιστροφή στις νίκες με άγχος

Super League 1, Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1: Επιστροφή στις νίκες με άγχος

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Ολυμπιακό, κέρδισε στο Αγρίνιο χάρις στο γκολ του Ιωαννίδη στο 78' και διατήρησε το αήττητο στη Super League 1  έχοντας σε 12 αγώνες 11 νίκες και 1 ισοπαλία

5517185
Έστω και με αρκετό άγχος, ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Αγρίνιο και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα ΑΕΚ και Ολυμπιακού για να δει αν θα διατηρήσει το +6 και +10 αντίστοιχα μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.

Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ο Παναθηναϊκός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, πιέζε την αντίπαλη άμυνα, όμως και οι τρεις επιθέσεις με προοπτική που επιχείρησε, σταμάτησαν με υπόδειξη οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους τελική στο παιχνίδι με σέντρα σουτ του Σενγκέλια στο 24' η οποία κατέληξε άουτ. Στο 30' ο Μόρσεϊ πέρασε την άμυνα του Παναθηναϊκού σούταρε από πλάγια θέση αλλά ο Μπρινιόλι είχε κλείσει τη γωνία του και έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο αλλά δεν έσπασε την πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιτωλικού ο οποίος είχε την ευκαιρία με τον Μόρσεϊ.

Οι πράσινοι άρχισαν και πάλι δυναμικά στα πρώτα λεπτά του 2ου μέρους. Στο 50' ο Μπερνάρ εκτέλεσε κόρνερ, ο Σένκεφελντ σηκώθηκε μόνος του για κεφαλιά αλλά ο Ανέστης απέκρουσε. Οχτώ λεπτά αργότερα μετά από συνδυασμό του Κουρμπέλη με τον Χουάνκαρ η μπάλα κατέληξε στον Μπερνάρ ο οποίος πλάσαρε αλλά με παρέμβαση του Λάρσον η μπάλα φτάνει στα χέρια του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

Στο 66' ο Χουάνκαρ έβγαλε σπουδαία σέντρα για τον Σπόραρ αλλά η προβολή του τελευταίου από το πρώτο δοκάρι θα καταλήξει άουτ! Στο 78' ο Χουάνκαρ έστειλε τη μπάλα στον Ιωαννίδη (πέρασε αλλαγή στο 75') στο δεύτερο δοκάρι και ο παίκτης του Παναθηναϊκού με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Κλείσιμο
Ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι στο 88' με κεφαλιά του Καρέλη έπειτα από κόρνερ του Νταγκό.

Διαιτητής: Βεργέτης.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδώριδης (75'Χουχούμης) , Μλάντεν (75' Μάρτσενσον), Φλόρες, Ντιας (75' Κολοβός), Μόρσεϊ (85' Καρέλης), Σενγκέλια (61' Νταγκό), Πέδρο.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (90+1' Γκανέα), Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Κουρμπέλης (75' Βαγιαννίδης), Πέρεθ, Βέρμπιτς (75' Ιωαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (90+1'Σάρλια), Σπόραρ (85' Τσοκάι).

Κίτρινες: Μπερνάρ,Μλάντεν,Φλόρες,Πέρεθ,Τσέριν, Αποστολάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: Οι αρχαιολόγοι ελπίζουν στο «θαύμα» - Ποιες οι πιθανότητες να έχουν βρει τον τάφο της Κλεοπάτρας

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Έχασε ο Τούρκος τηλεγιατρός Dr. Oz - Στους Δημοκρατικούς η έδρα στην Πενσυλβάνια

Μαρία Σολωμού: Ήμουν με 3 - 4 άνδρες την ίδια περίοδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης