Ο έμπειρος κολυμβητής κατέρριψε στο απογευματινό πρόγραμμα το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο. Ο Χρήστου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με 1:56.72 και «έσπασε» το δικό του 1:57.09 που είχε σημειώσει στο Πρωτάθλημα Ευρώπης στη Γλασκώβη στις 3/8/2018.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από τέσσερα χρόνια κατέρριψα και πάλι το ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο- τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού. Κατάφερα φέτος να «σπάσω» τα πανελλήνια ρεκόρ και στα τρία αγωνίσματα στα ύπτια και αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να συνεχίσω τη δουλειά μου για να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει. Οι βασικές μου επιδιώξεις βεβαίως δεν είναι στα 200μ. αλλά στα 50 και στα 100μ. και εκεί επικεντρώνομαι».
Δεύτερος ήταν ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης (ΑΟΠΦ) 1:59.88 και τρίτος ο Φίλιππος Ανδριαδάκης (ΑΟΠΦ) 2:01.22.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.