Ο Έρικσεν νίκησε τον κορωνοϊό και δηλώνει έτοιμος για την επιστροφή του στην εθνική Δανίας

Ο Έρικσεν νίκησε τον κορωνοϊό και δηλώνει έτοιμος για την επιστροφή του στην εθνική Δανίας

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κόλλησε κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες αλλά κέρδισε και αυτή τη μάχη και είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή του στην εθνική Δανίας στα παιχνίδια με Ολλανδία και Σερβία

24302921
Στις 12 Ιουνίου 2021 ο κόσμος συγκλονίστηκε με την κατάρρευση του Κριστιάν Έρικσεν στο 42΄ του αγώνα της Δανίας με την Φιλανδία για το Euro 2020.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής κέρδισε τη μάχη με τη ζωή, ξεπέρασε το καρδιακό επεισόδιο και στις αρχές του χρόνου επέστρεψε στις προπονήσεις.



Ο 30χρονος αγωνίζεται πλέον κανονικά στην Premier League με την φανέλα της Μπρέντφορντ ενώ πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε για πρώτη φορά μετά από το καρδιακό επεισόδιο στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ήταν όμως άτυχος αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό αλλά δεν πτοήθηκε! Πάλεψε, νίκησε και είναι πλέον έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή. Εντάχθηκε κανονικά στην αποστολή της Δανίας για τα παιχνίδια με την Ολλανδία (26/3) και με την Σερβία (29/3) και περιμένει να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.

Κλείσιμο
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να παίξω ξανά στην εθνική ομάδα. Πέρασε ο καιρός, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ήμουν τυχερός με τους γιατρούς και τη διάγνωση. Όλα είναι καλά για να επιστρέψω στο παιχνίδι και αυτό με παρακινεί ακόμη περισσότερο να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή.

Δεν θα μπορούσα να είχα έρθει εδώ αν δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να επιστρέψω χωρίς να μου συμβεί τίποτα κακό», είπε ο Έρικσεν για τη μάχη με τον κορωνοϊό.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ «απαντούν» στις πυρηνικές απειλές του Πούτιν με την... «Ομάδα Τίγρης»

O Μπόρις Τζόνσον γελούσε και... έκανε γκριμάτσες ενώ υπουργός μιλούσε για τα δεινά των Ουκρανών!

Η Ελλάδα δεσμευμένη στην προσπάθεια να ανακουφιστούν τα δεινά των κατοίκων της Μαριούπολης, λέει ο Δένδιας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης