Δωρεές του Ριμπολόβλεβ στον Ερυθρό Σταυρό υπέρ των θυμάτων του πολέμου
Ο Ρώσος μεγιστάνας που είναι ιδιοκτήτης της Μονακό και της Μπριζ ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε δωρεές για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία
Με δήλωση του στην ιστοσελίδα της Μονακό, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ, γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε δωρεές στον Ερυθρό Σταυρό για να προσφερθεί ανθρωπιστική βοήθεια υπέρ των θυμάτων του πολέμου.
L’AS Monaco et Dmitry Rybolovlev s’engagent en faveur de l’aide humanitaire. Le Club et son Président, à titre personnel, ont réalisé des dons en faveur de la @croixrougemc.https://t.co/EfLbw1exwt
Ο Ριμπολόβλεβ που είναι και ιδιοκτήτης του Σκορπιού ανέφερε:
«Είναι απόλυτα αναγκαίο να υποστηρίξουμε αυτούς που υποφέρουν περισσότερο. Γι' αυτό τον λόγο, η Μονακό, η Σερκλ Μπριζ και εγώ ο ίδιος, όπως και άλλες επιχειρήσεις που ανήκουν στην οικογένεια Ριμπολόβλεβ, αποφάσισαν να κάνουν δωρεές».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.