Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: Ο νέος «Σκορπιός» του μεγιστάνα κόστισε 20 εκατ. δολάρια - Έχει μήκος 43 μέτρα

Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: Ο νέος «Σκορπιός» του μεγιστάνα κόστισε 20 εκατ. δολάρια - Έχει μήκος 43 μέτρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg ο Ρώσος Κροίσος είχε παραγγείλει ένα νέο αγωνιστικό σκαρί που θα του εξασφαλίσει ακόμη πιο πολλά κύπελλα στους διεθνείς αγώνες που συμμετέχει

Rybolovlev_skafos
Τουλάχιστον 20 εκατομμύρια δολάρια κόστισε το νέο αγωνιστικό σκάφος του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και της ομάδας του «SKORPIOS» που συμμετέχουν με επιτυχία σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg ο Ρώσος κροίσος είχε παραγγείλει ένα νέο αγωνιστικό σκαρί που θα του εξασφαλίσει ακόμη πιο πολλά κύπελλα στους διεθνείς αγώνες που συμμετέχει. Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να κατασκευαστεί το 43 μέτρων σκάφος το οποίο παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες στον ιδιοκτήτη του.

Ήδη αυτό το διάστημα ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ προετοιμάζει την ποδοσφαιρική ομάδα του τη Μονακό για τη νέα σεζόν, αλλά και το πλήρωμά του για τους αγώνες που θα πραγματοποιήσουν. Παράλληλα είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον σύμβουλο της οικογένειας Σεργκέι Τσερνίτσιν ο οποίος τον ενημερώνει και για την πορεία των έργων στο Σκορπιό όπου αναμένεται να δημιουργηθεί ένα πολυτελές θέρετρο.
TO_NEO_SKAFOS_GIA_AGONES_TOY_RYBOLOVLEV
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg οι επενδύσεις των δισεκατομμυριούχων του κόσμου, όπως ο Τζέφ Μπέζος, αλλά και του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, επεκτείνονται στην κατασκευή πολυτελών θαλαμηγών. Απλά ο Ρώσος κροίσος αποφάσισε να επενδύσει σε αγωνιστικό σκάφος το οποίο θα του φέρει και διακρίσεις στο αγαπημένο σπορ την ιστιοπλοϊα.



Ειδήσεις σήμερα:

ΠΟΥ: Να γίνονται τεστ στα σχολεία για να αποφευχθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Φωτιά στη Νέα Κηφισιά: Στις αυλές οι κάτοικοι, βοηθούν στην κατάσβεση (βίντεο + φωτό)

Πανελλαδικές εξετάσεις: Άνοιξε η εφαρμογή καταχώρισης κινητών για τη λήψη των αποτελεσμάτων με SMS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης