Ο Πρίφτης εξηγεί γιατί χρεώθηκε τεχνική ποινή: «Την πήρα γιατί το μισό παπούτσι μου πατούσε τη γραμμή»

Ο Πρίφτης εξηγεί γιατί χρεώθηκε τεχνική ποινή: «Την πήρα γιατί το μισό παπούτσι μου πατούσε τη γραμμή»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την τεχνική ποινή που δέχτηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Εφές για την 22η ημέρα της Euroleague

πριφτης
Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με την Αναντολού Εφές και το τρίποντο-μαχαιριά του Αντριάν Μοερμάν, ωστόσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε και για την τεχνική ποινή που δέχτηκε, 2.13 πριν το τέλος του αγώνα με το σκορ στο 76-75 υπέρ της ομάδας του.

Φανερά εκνευρισμένος, εξήγησε ότι δεν μιλούσε στους διαιτητές, αλλά στους παίκτες του. Και τιμωρήθηκε για το μισό παπούτσι του που πατούσε τη γραμμή!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Ηταν ένα δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι για όσους το είδαν, μολονότι χάσαμε το ματς με τον τρόπο που το χάσαμε, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Με τον χαρακτήρα και την επιμονή που έδειξαν σε ολόκληρο το ματς. Στο τέλος ήταν μόνο μία κατοχή, στην οποία δεν ήμασταν τυχεροί και τόσο καλοί. Αυτά τα ματς είναι πάντα οδυνηρά όταν τα χάνεις. Συγχαρητήρια στην Εφές, εμείς συνεχίζουμε».

Anadolu Efes - Panathinaikos OPAP #EuroLeague 2021-2022 RS R22 Press Conference


Ο Δημήτρης Πρίφτης ρωτήθηκε και για την τεχνική ποινή που δέχτηκε, και απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος, ζητώντας να καταγραφεί ότι ρωτήθηκε σχετικά. Μάλιστα, όταν θέλησε να εξηγήσει το λόγο που δέχτηκε την ποινή, σταμάτησε.

«Δεν είπα τίποτα στο διαιτητή, μιλούσα στον παίκτη μου. Το μισό παπούτσι μου πάτησε τη γραμμή. Με είχαν προειδοποιήσει.. Νομίζω ότι.. Δεν νομίζω τίποτα. Μιλούσα στον παίκτη μου, πάτησε το μισό παπούτσι μου στη γραμμή».

Για την τελευταία φάση: «Όπως είδατε παίξαμε μία άμυνα ζώνης ώστε να αποδιοργανώσουμε την Εφές, Περιμέναμε ένα μπάσιμο ή μία και κάναμε double team, αλλά έγινε μία πάσα και βρέθηκε ελεύθερο σουτ και δεχθήκαμε το τρίποντο».

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Παίδων: Νεκρό βρέφος από εγκαύματα, συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Περιμένουμε τις τοξικολογικές για να μπουν οι ένοχοι φυλακή»

Ουκρανία: Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία στέλνουν πυραυλικά συστήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης