Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Περιμένουμε τις τοξικολογικές για να μπουν οι ένοχοι φυλακή»

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Περιμένουμε τις τοξικολογικές για να μπουν οι ένοχοι φυλακή»

Η Γεωργία Μπίκα επανέλαβε στη συμπληρωματική της κατάθεση όσα είχε υποστηρίξει στην προηγούμενη και προσκόμισε νέα sms και επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία - Ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας αναφέρθηκε σε «καθυστέρηση» των αποτελεσμάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά... «κάτι δεν πάει καλά»

mpika-dikigoros-main
«Η Γεωργία εμφανίστηκε με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια, επιβεβαιώνοντας όσα κτηνώδη βίωσε στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς» είπε ο Θανάσης Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γεωργία Μπίκα προσκόμισε νέα αποδεικτικά στοιχεία και sms, προκειμένου να ενισχύσει τις καταγγελίες της.

Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 24χρονη ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζιώγας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις Αρχές, ενώ μίλησε για «καθυστέρηση» όσον αφορά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Δήλωση δικηγόρου 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr


«Περιμέναμε να έχουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και τις εξετάσεις DNA, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές, αλλά όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί. Πιστεύω ότι η όποια καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει τα ευρήματα της κλινικής εξέτασης από την ιατροδικαστή» τόνισε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι το θέμα αυτό τέθηκε και στην ανακρίτρια η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, δεσμεύτηκε πως θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

«Όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να ανοίξει πιο γρήγορα ο δρόμος για μια αλλαγή της κατηγορίας και οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας δε τη δημόσια δήλωση που έκανε, δια του συνηγόρου του, ο 27χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση όπου αρνήθηκε την καταγγελλόμενη πράξη, ο κ. Ζιώγας ανέφερε ότι «μπορεί να υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά κατά την άποψή μας όλα τα γεγονότα επιβεβαιώνουν την καταγγελία».

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για την παρουσία ψυχολόγου κατά την κατάθεση που έδωσε σήμερα η 24χρονη, είπε ότι αυτό προβλέπεται δικονομικά. «Η παρουσία ψυχολόγου ήταν πολύ χρήσιμη. Είχε άλλο αέρα η Γεωργία, γιατί όσο κι αν θέλει να δείξει ότι είναι δυνατή είναι μία νέα κοπέλα. Κάθε φορά που λέει κάτι ζει ξανά ό,τι βίωσε μέσα σε αυτήν τη σουίτα», ανέφερε και εξέφρασε την πίστη του ότι «η ώρα της δικαίωσης θα έρθει γρήγορα».

Ειδήσεις σήμερα:

Για χιόνια ακόμα και στα νότια προάστια της Αττικής λέει ο Λαγουβάρδος - Η εξέλιξη της κακοκαιρίας ανά τρίωρο

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα στην ανακρίτρια

Νέο εντυπωσιακό βίντεο με τα Rafale να φτάνουν στην Αθήνα - Δείτε τα μαχητικά πάνω από την Ακρόπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης