Μάτζικ - Μπακς 118-136: Με νταμπλ νταμπλ είπε «αντίο» στο 2021 ο Γιάννης - Δείτε τα highlights
Η ομάδα του Μιλγουόκι έκλεισε το ημερολογιακό έτος με ρεκόρ 85-42 και ανέβηκε φέτος στο 24-13 (12-5 εντός και 12-8 εκτός έδρας) - Στο 7-29 έπεσε το Ορλάντο (2-13 εντός και 5-16 εκτός έδρας)
Με την 85η νίκη τους στο 2021 αποχαιρέτησαν την χρονιά οι Μπακς, που πέρασαν εύκολα από το Ορλάντο με 136-118. Μία ακόμα φορά πρωταγωνιστής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε 33 πόντους, 12 ριμπάουντ, στη συγκομιδή του πρόσθεσε 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες.
Για τους Μπακς που συνεχίζουν την πολύ καλή τους πορεία κι έχουν πλέον ρεκόρ 24-13 μετά την πέμπτη διαδοχική νίκη τους, ο Χολιντέι είχε 25 πόντους, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, ο Μίντλετον είχε 22 πόντους, 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ.
Για τους αποδεκατισμένους Μάτζικ (έλειπαν Άντονι, Μο Μπάμπα, Κάρτερ-Γουίλιαμς, Φουλτζ, Γκράβετ, Άιζακ, Λόπεζ, Μουρ, Μάλντερ, Οκίκι, Σαγκς) του 7-29 ο Φραντς Βάγκνερ είχε 20 πόντους, ο Μόρις Βάγκνερ 19, ο Κάρτερ 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ.
Επόμενος αγώνας για τους Μπακς, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (01:30) με αντίπαλο τους Νιου Ορλίανς Πέλικανς στο Fiserv Forum.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.