Ο Kόντε άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ισχύσει η τιμωρία της Τότεναμ

Ο Kόντε άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ισχύσει η τιμωρία της Τότεναμ

H UEFA αποφάσισε να κατοχυρώσει στα χαρτιά υπέρ της Ρεν το παιχνίδι με τη Τότεναμ για το Europa Conference League, όμως τα «Σπιρούνια» θα ψάξουν τη δικαίωση τους μέσω της νομικής οδού

conte_tottenham
Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Τότεναμ για την απόφαση της UEFA να δώσει στα χαρτιά τον αγώνα στη Ρεν, αποκλείωντας έτσι τα «Σπιρούνια» από την επόμενη φάση του UEFA Conference League. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη στην Αγγλία για τις 9 Δεκεμβρίου όμως αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Όπως αναμενόταν οι Λονδρέζοι δε θα αφήσουν αυτή την απόφαση να περάσει «αμαχητί». Ο Ιταλός τεχνικός της Τότεναμ σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ για τα προημιτελικά του League Cup ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα ψάξει τη δικαίωση της μέσω της νομικής οδού, ενώ έκανε λόγο και για «προσωπικά συμφέροντα» τα οποία ενδέχεται να έπαιξαν ρόλο στην απόφαση.

«Ειλικρινά, για μένα, το σύλλογο και τους φιλάθλους μας, είναι απίστευτη η απόφαση που θέλει να πάρει η UEFA. Αξίζουμε να αγωνιστούμε στο γήπεδο για την πρόκρισή μας, όχι να αποκλειστούμε με αυτόν τον τρόπο. Είμαι απογοητευμένος από τις αποφάσεις της UEFA. Υπάρχει κι άλλος βαθμός δικαίωσης. Δεν είναι οριστικό. Η UEFA πήρε αυτήν την απόφαση και μετά υπάρχει άλλο ένα βήμα για να οριστικοποιήσει ή όχι αυτήν την απίθανη απόφαση.

Επιπλέον, στην εξήγηση αυτής της ήττας, διάβασα ότι η Τότεναμ δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω κρουσμάτων Covid-19. Το αμφισβητώ. Όμως πήραν την απόφασή τους. Είμαστε πολύ, πολύ αισιόδοξοι για το επόμενο βήμα και επαναλαμβάνω ότι αξίζουμε να αγωνιστούμε για την πρόκριση στο γήπεδο και όχι στο δικαστήριο. Δεν μπορώ να το αποδεχθώ αυτό. Είμαι πολύ απογοητευμένος από την UEFA, επειδή όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα. Ίσως ενεπλάκησαν προσωπικά συμφέροντα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντόνιο Κόντε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης