Έρικσεν: Δυναμώνει και κάνει ακόμα όνειρα για επιστροφή στα γήπεδα

Έρικσεν: Δυναμώνει και κάνει ακόμα όνειρα για επιστροφή στα γήπεδα

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν πτοείται και από τη στιγμή που όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του, φαίνεται πως θα στοχεύσει στην επάνοδό του στην αγωνιστική δράση κι ας έχει πλέον απινιδωτή στην καρδιά

eriksen
Ο Δανός μεσοεπιθετικός το μεσημέρι της Παρασκευής έλυσε κι επίσημα τη συνεργασία του με την Ίντερ σε απόλυτα φιλικό κλίμα γεμάτο σεβασμό και εκτίμηση.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε αναγκαστικά αφού υπάρχει νόμος στην Ιταλία που απαγορεύει τη συνέχιση ενασχόλησης με τον επαγγελματικό αθλητισμό σε ανθρώπους που έχουν υποστεί προβλήματα με την καρδιά τους, όπως συνέβη και με τον Έρικσεν από το περασμένο καλοκαίρι και το Euro.

Ο άλλοτε χαφ της Τότεναμ προς το παρόν προπονείται μόνος του στην πατρίδα του, δυναμώνει, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και φαίνεται ότι θέλει να προσπαθήσει για τη μεγάλη επάνοδο.

«Όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής. Και οι εξετάσεις που έχει κάνει για τη φυσική του κατάσταση είναι εξαιρετικές, αισθάνεται μια χαρά και φυσικά κάνει τα δικά του όνειρα... Προπονείται και όλα είναι μια χαρά» είπε ο εκπρόσωπός του, Μάρτιν Σοοτς στην Daily Mail.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης