Κύπελλο Ελλάδας, Παναχαϊκή-Παναιτωλικός 1-2: «Καθάρισε» ο Βέργος - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο Ελλάδας, Παναχαϊκή-Παναιτωλικός 1-2: «Καθάρισε» ο Βέργος - Δείτε τα γκολ

Ο 25χρονος φορ βρήκε δίχτυα λίγο μετά την είσοδό του στο ματς με την Παναχαϊκή και έδωσε στα «καναρίνια» το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου

panaxaikippanaitoliko
Με σκορ 2-1 επικράτησε απόψε (27/10) ο Παναιτωλικός στην Πάτρα την Παναχαϊκή, όπου εκμεταλλεύτηκε τη διαφορά 2 κατηγοριών που τον... χωρίζει με την αντίπαλό του που «πάλεψε» το ματς και πήρε την πρόκριση για τους 16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το ματς ξεκίνησε με τα «καναρίνια» να έχουν τον έλεγχο, κατοχή στα επίπεδα πάνω από 60% και τους Αχαιούς με διάθεση να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν «υποψίες» φάσεων με τους Αντούνες, Καρέλη και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 20' με τον τελευταίο,όταν βγήκε στον κενό χώρο ύστερα από κάθετη του Ντουάρτε, απέφυγε τον Αθανασόπουλο και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfah88lbvzx5-sf)


Μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε άλλη κλασική ευκαιρία, ο Παναιτωλικός συνέχισε να κρατά μπάλα, ενώ οι Μπακαδήμας, Κορνέλιους αντέδρασαν σωστά σε 2 περιπτώσεις που οι γηπεδούχοι «πάτησαν» στην περιοχή του Ροντρίγκες.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό όμως η Παναχαϊκή έφερε το ματς στο ίσα , όταν στο 48' ο Καρακλάγιτς έκανε την παράλληλη και ο Παπαχρονόπουλος «πετάχτηκε» στο δεύτερο δοκάρι και σκόραρε με προβολή. Σε μία φάση όπου ο νεαρός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, χωρίς πάντως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έφταναν μέχρι τα καρέ των γηπεδούχων αλλά μέχρι το 73' δεν απείλησαν ουσιαστικά, όταν ο Καρέλης είχε τότε μία καλή στιγμή. Πιο πριν μάλιστα συνεχίστηκε η «κατάρα» των τραυματισμών που τους ταλαιπωρεί, καθώς ο Βργκοτς έγινε αναγκαστικά αλλαγή στην αλλαγή.

Τη «λύση» για λογαριασμό τους έδωσε τελικά ο Βέργος στο 74', αφού λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και ύστερα από με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ, διπλασίασε τα τέρματα των «κυανοκίτρινων» και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ. Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Ντουάρτε απώλεσε μοναδική ευκαιρία να βρει και εκείνος δίχτυα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος (80' Στασινόπουλος), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (50' Κωνσταντακόπουλος), Καρακλάγιτς, Αλεξόπουλος, Χαντί (79' Κυβελίδης), Στεργίδης (74' Μπουρλάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκεζ, Στ. Μπελεβώνης(70' Βέργος), Μπακαδήμας (59' Βργκοτς, 69' Μαλής), Τσιγγαράς, Καρέλης (90' Χρ. Μπελεβώνης), Αποστολάκης (59' Λούι), Μόρσεϊ, Φλόρες, Κορνέλιους, Αντούνες, Ντουάρτε,.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης