Τσέλσι: Προσέφερε 100 εκατ. ευρώ για τον Μαρκίνιος το καλοκαίρι, την απέρριψε η Παρί
Πρόταση - μαμούθ ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται πως ετοίμαζε η Τσέλσι για την απόκτηση του Μαρκίνιος, όμως η Παρί δεν δέχθηκε να μπει καν σε διαπραγματεύσεις
Η Τσέλσιείχε ρευστό στα ταμεία το φετινό καλοκαίρι και πέρα από την απόκτηση ενός επιθετικού ήταν πρόθυμη να διαθέσει και ένα πολύ σημαντικό ποσό και για την ενίσχυση στα μετόπισθεν.
Πρώτος στόχος μάλιστα στη λίστα φέρεται να ήταν ο Μαρκίνιος με το γαλλικό «RMC» να αποκαλύπτει πως οι Μπλε είχαν ετοιμάσει πρόταση - μαμούθ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, η οποία άγγιζε τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Παρόλα αυτά ηΠαρί Σεν Ζερμένδεν δέχθηκε καν να ακούσει την προσφορά των Λονδρέζων, καθώς η διοίκηση είχε πάρει από την αρχή του καλοκαιριού την απόφαση πως ο Μαρκίνιος θα παρέμενε αρχηγός και αναπόσπαστο κομμάτι στου συλλόγου για τη φετινή σεζόν.
Από την πλευρά του ο έμπειρος στόπερ προτιμούσε να παραμείνει στο Παρίσι και σε συνδυασμό με την άρνηση των Γάλλων για διαπραγμάτευση, η Τσέλσι αποδέχθηκε γρήγορα την ήττα και αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλες εναλλακτικές.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.