Παρί Σεν Ζερμέν: Χάνει το ματς με την Μετς ο Μέσι

Παρί Σεν Ζερμέν: Χάνει το ματς με την Μετς ο Μέσι

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα ταξιδέψει στην έδρα της Μετς, η Παρί Σεν Ζερμέν (22/09, 22:00), καθώς ο Αργεντινός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο

lionelmessi
Ο Αργεντινός επιθετικός, την περασμένη αγωνιστική στον αγώνα με τη Λυών, αποχώρησε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από την απόφαση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να τον περάσει στον πάγκο.

Η απόφαση του 49χρονου τεχνικού πάρθηκε ύστερα από τους πόνους που έβλεπε να ταλαιπωρούν στο γόνατο τον 34χρονο επιθετικό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τελικά, ο τραυματισμός του Μέσι φαίνεται να είναι πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά θεωρούσαν οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της γαλλικής ομάδας.

Σύμφωνα, με γαλλικά δημοσιεύματα, ο σταρ των Παριζιάνων υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για 1-2 ημέρες.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το προσεχές παιχνίδι με την Μετς (22/02, 22:00) αλλά λογικά θα μπορεί να τον υπολογίζει για το επόμενο ματς πρωταθλήματος, με την Μονμπελιέ (25/09, 22:00) αλλά και για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την Μάντσεστερ Σίτι (28/09, 22:00).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Efood: Το Cambridge, η «χρυσή» ιδέα και ο ψηφιακός ακτιβισμός

Πόλα Τζόουνς: Γιατί η «κατήγορος» του Μπιλ Κλίντον τα βάζει τώρα με τη Μόνικα Λεβίνσκι

Τομ Φορντ: Πέθανε ο 72χρονος σύζυγος του - Ήταν μαζί τα τελευταία 35 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης