Ομπράντοβιτς για Ίβκοβιτς: «Δύσκολη μέρα για μένα, είμαι πολύ στεναχωρημένος»
O Zέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε την στεναχώρια του για τον κουμπάρο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή
Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν μια εξαιρετική σχέση νετός και εκτός γηπέδων, η οποία είχε φτάσει μέχρι και την... κουμπαριά. Ο Ζοτς μίλησε για τον Ντούντα που έφυγε από τη ζωή και τόνισε πως η Παρτιζάν έκανε ότι μπορούσε να τον αποχαιρετήσει με αξιοπρεπή τρόπο, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη στεναχώρια του.
«Είμαι χαρούμενος για τον Νόβισα, γιατί ήταν το δικό του παιχνίδι. Του έδωσα συγχαρητήρια για ότι έκανε για την Παρτιζάν. Αλλά ήταν προσωπικά μία δύσκολη μέρα για μένα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Παρτιζάν που έδωσαν το παρών και αποχαιρετήσαμε όλοι τον Ντούντα όπως του άξιζε. Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος όσο γίνεται δυνατόν στον αγώνα, οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, αλλά η Εφές ήρθε με πολλές απουσίες.
Είμαι πολύ στεναχωρημένος από το πρωί όταν έμαθα τα δυσάρεστα νέα. Δεν θέλω να πω πολλά για την σχέση μου με τον Ντούντα, όλοι την γνωρίζουν. Νομίζω πως η Παρτιζάν έκανε ότι μπορούσε για να τον αποχαιρετήσει με έναν αξιοπρεπή τρόπο. Αλλά θα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κάτι μεγαλύτερο, μιας και έδωσε τα πάντα στην Παρτιζάν», ήταν τα λόγια του προπονητή της Παρτιζάν.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή