Λευτέρης Πετρούνιας για την πρόκριση του στον τελικό: «Τώρα δεν ανησυχούμε»
Μετά τον επιτυχημένο προκριματικό στους κρίκους, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκριση του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δηλώνοντας αισιόδοξος για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων
Ένα μικρό πρόβλημα στον ώμο που όμως ξεπεράστηκε και η πρώτη επιτυχία με την κατάληψη της κορυφαίας θέσης στον προκριματικό, ήταν το θέμα της συζήτησης των απεσταλμένων του Sportsfeed με τοn χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια αμέσως μετά τον αγώνα του.
Ο «άρχοντας των κρίκων» ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος που προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση αλλά και από το γεγονός πως θα αγωνιστεί πριν από τον μεγάλο του αντίπαλο, Λιου Γιανγκ και αυτό γιατί ο Κινέζος, όπως τονίζει ο Λευτέρης Πετρούνιας, δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση.
Να σημειωθεί ότι χρυσός Ολυμπιονίκης, δεν έκανε καν ζέσταμα στον προκριματικό και μπήκε και εκτέλεσε το πρόγραμμα του.
Τώρα στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον τελικό (Δευτέρα 2 Αυγούστου 17:00) ο ίδιος θα ηρεμήσει, θα αποθεραπευτεί και πιο σίγουρος από ποτέ θα εκτελέσει το πρόγραμμα που θα τον στείλει στο Πάνθεο αποκτώντας μυθικές διαστάσεις στον παγκόσμιο αθλητισμό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»