Λύση δόθηκε στο πρόβλημα με τους Ιταλούς φιλάθλους που ήθελαν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τον τελικό του Euro κόντρα στην Αγγλία, αφού οι δύο κυβερνήσεις συμφώνησαν
Οι Ιταλοί φίλαθλοι είχαν στη διάθεσή τους 9.000 εισιτήρια για τον τελικό του Euro κόντρα στην Αγγλία την ερχόμενη Κυριακή, αλλά μόλις χίλιοι εξ αυτών θα ταξιδέψουν στο «Γουέμπλεϊ», αφού τα υπόλοιπα έχουν δοθεί σε Ιταλούς που ζουν στη Βρετανία.
Οι κυβερνήσεις των δύο χωρών των φιναλίστ συμφώνησαν όσον αφορά τον συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων, αφού με τα μέτρα για τον κορωνοϊό οι υπόλοιποι θα έμπαιναν σε καραντίνα.
Τελικά, χίλιοι Ιταλοί φίλαθλοι θα πάρουν ειδική άδεια παραμονής στην Αγγλία για 12 ώρες, έχοντας πρώτα παρουσιάσει αρνητικό τεστ Covid-19. Η μετακίνησή τους από την Ιταλία προς την Αγγλία θα γίνει με τσάρτερ, όπως και η μεταφορά τους από το αεροδρόμιο προς το γήπεδο.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.