Σάκκαρη: «Έβγαλα τον καλύτερο μου εαυτό στο 3ο σετ»
Πανευτυχής για την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του Roland Garros εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη, ενώ μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την επόμενη αντίπαλο, Σοφία Κένιν
Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στο εξαιρετικό τρίτο σετ που έκανε απέναντι στην Μέρτενς που της χάρισε την πρώτη πρόκριση στην καριέρα της στον 4ο γύρο του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα της. Ενώ δηλωσε έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού στα προημιτελικά με την Σοφία Κένιν.
«Ήταν πολύ ιδιαίτερο το ματς και αρκετά δύσκολο. Η ψυχούα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου. Νομίζω στο τρίτο σετ έβγαλα τον καλύτερό μου εαυτό μου εγκεφαλικά και έπαιξα το τένις που έπαιξα.
Υπήρχαν στιγμές που έβραζα αλλά έχω δουλέψει πολύ με το μυαλό. Είμαι υπερήφανη για αυτό που πέτυχα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι, τόνισε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ενώ όσον αφορά στο νεο μεγάλο ραντεβού της απέναντι στην Σοφία Κένιν με φόντο τα ημιτελικά», είπε:
«Έχουμε παίξει αρκετές φορές ως αντίπαλοι , δεν είχε αρχίσει καλά στη φετινή χρονιά αλλά τώρα είναι μέσα στις 10 καλύτερες του κόσμου.
Θα απολαύσω τη σημερινή μου νίκη και από αύριο θα αρχίσω να σκέφτομαι το ματς για τα προημιτελικά. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα εδώ, είχα και τους δικούς μου ανθρώπους στην κερκίδα».
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαρά και ζεστή συντροφιά, καθώς η εθελοντική ομάδα της bwin συναντήθηκε με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» και μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.