Υπέρ της παρουσίας του VAR στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τάχθηκε ο Τζιάνι Ινφαντίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC. Ο πρόεδρος τηςΠαγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο το χρησιμοποιούμε και πώς θα έπρεπε, στεκούμενος στο γεγονός ότι πολλοί διαιτητές δεν έχουν συνηθίσει την χρήση του.
«Το VAR βοηθά το ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν έχει πληγεί από αυτό. Πρέπει να θυμόμαστε ότι το VAR έχει παρουσιαστεί πριν από περίπου δύο χρόνια. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε το VAR με κάποιες ίσως λανθασμένες αποφάσεις που έχουν ληφθεί από την κακή χρήση αυτού, ενδεχομένως από την έλλειψη εμπειρίας», ανέφερε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και συνέχισε:
«Αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή για την διαιτησία και έναν διαιτητή ο οποίος δεν έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά με το VAR. Οφείλουμε να λαμβάνουμε υπόψη τον παλμό σε έναν αγώνα και γενικότερα για την παρουσία του VAR, να λαμβάνουμε υπόψη τις κριτικές και να τις αναλύουμε», κατέληξε ο Ινφαντίνο στην συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.