Γουέστμπρουκ: Άφησε φιλοδώρημα 8.000 δολαρίων σε ξενοδοχείο στο Ορλάντο
Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, καθώς φεύγοντας από τη "φούσκα" του Ορλάντο άφησε tip 8.000 δολαρίων στις καμαριέρες που φρόντιζαν το δωμάτιό του
Το ποσό των 8.000 δολαρίων άφησε ως φιλοδώρημα στο ξενοδοχείο της «φούσκας» του Ορλάντο όπου διέμεινε για δύο μήνες ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.
«Μας φρόντισαν εξαιρετικά και έκαναν τη δουλειά τους σε υψηλό επίπεδο. Ήταν το σωστό να κάνω κάτι τέτοιο και μου αρέσει να κάνω το σωστό», τόνισε ο γκαρντ του Χιούστον.
Ο Γουέστμπρουκ είναι γνωστός για τη γενναιοδωρία και τη φιλανθρωπική του δράση. Προσφέρει πολλά στην κοινότητα συχνά μέσα από το ίδρυμά του «Why Not?», είτε μέσα από τη σειρά ρούχων του «Honor the Gift».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.