Σπουδαία κίνηση από τον Σαλάχ: Έσωσε άστεγο από επίθεση συμμορίας και του πρόσφερε χρήματα

Σπουδαία κίνηση από τον Σαλάχ: Έσωσε άστεγο από επίθεση συμμορίας και του πρόσφερε χρήματα

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, εκτός από καταπληκτικός ποδοσφαιριστής αποδεικνύει ότι είναι και εξαιρετικά σπουδαίος άνθρωπος

salah
Αυτή τη φορά ο άσος ο 28χρονος Αιγύπτιος, επέδειξε ευαισθησία και προέβη σε μία αξιέπαινη πράξη καθώς βοήθησε έναν άστεγο, τον οποίο κορόιδευε μια ομάδα ατόμων.

Συγκεκριμένα, στις 26 Σεπτεμβρίου μετά το τέλος του αγώνα της Λίβερπουλ με την Αρσεναλ (3-1) ο Σαλάχ κατευθυνόταν σπίτι του, όταν είδε έναν 50χρονο άνδρα, ξαπλωμένο σε ένα βενζινάδικο περικυκλωμένο από άτομα, όπου τον ενοχλούσαν με υβριστικά σχόλια και κλωτσιές.

Ο «Μο» κατέβηκε από το αμάξι του, τους πλησίασε και τους ζήτησε να τον αφήσουν ήσυχο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα μπορούσαν να ήταν αυτοί στη θέση του άτυχου άνδρα. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, καθώς ο σταρ της Λίβερπουλ στη συνέχεια έκατσε και συζήτησε με τον 50χρονο άνδρα, δίνοντας του δύναμη και κουράγιο ενώ του πρόσφερε και 100 λίρες.

Ο Κρεγκ. μίλησε στη «Sun», μην μπορώντας να πιστέψει το τι συνέβη...

«Ο Σαλάχ άκουσε τι μου έλεγαν αυτά τα άτομα, τους πλησίασε και τους είπε χαρακτηριστικά "Θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση του". Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μου έδωσε 100 λίρες. Είναι ένας θρύλος και πραγματικός ήρωας στα μάτια μου. Τον ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σπουδαία κίνηση από τον Σαλάχ: Έσωσε άστεγο από επίθεση συμμορίας και του πρόσφερε χρήματα

Ολυμπιακός σε ΚΕΔ: Γίνεται προσπάθεια να ζημιωθεί δολίως η ομάδα μας

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή, αποδόθηκε Δικαιοσύνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης