Με το 2-0 στην πλάτη του ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε άλλη επιλογή στο 3ο σετ του αγώνα του 1ου γύρου του Roland Garros με τον Χάουμε Μουνάρ.
Ο Έλληνας τενίστας μπήκε σαν ... ταύρος στο κορτ για να μειώσει σε 2-1 αλλά έκανε και ζημιές!
Στην διάρκεια του 3ου σετ θ' ανέβει στο φιλέ για άλλη μια φορά αλλά θα βάλει τόσο δύναμη στο χτύπημα του (σμας) και θα την στείλει από μικρή απόσταση στο πρόσωπο του Ισπανού.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε συγγνώμη, ο Ισπανός συνήλθε και το παιχνίδι συνεχίστηκε.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.