Το πράσινο φως για να ισχύσει το υπάρχον πλάνο για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου έδωσε η Περιφέρεια Αττικής.
Μπορεί η Αστυνομία να ανέβαλε τη σύσκεψη για τα μέτρα του μεγάλου ματς και να έχει δημιουργηθεί δυσφορία στην ΑΕΚ εξαιτίας της εντύπωσης ότι μεθοδεύεται αλλαγή της έδρας, ωστόσο από την πλευρά της Περιφέρειας δεν τίθεται κανένα θέμα.
Κι αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, δόθηκε η συγκατάθεσή της για να γίνει κανονικά ο αγώνας στο γήπεδο του Απόλλωνα.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.